Володимир Кличко представив портал Mixsport у Верховній Раді України

12 липня в конференц-залі Верховної Ради України відбулася презентація «Діджиталізація спорту», ​​у рамках якої Володимир Кличко представив всеукраїнський спортивний портал Mixsport, розроблений командою Jam Development.

Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму разом з екс-чемпіоном світу з боксу і засновником порталу Mixsport Володимиром Кличком виступили перед представниками українських спортивних федерацій. На презентації йшлося про програму «Діджиталізація спорту», ​​в рамках якої було реалізовано онлайн-ресурс Mixsport.

Це портал, на якому кожен може знайти спортивну локацію, подію або тренера у своєму місті.

На сайті можна дізнатися всю необхідну інформацію: адресу, контактні дані, ціни на квитки, відгуки користувачів і т.д. Також на ресурсі регулярно публікуються статті про спорт і здоровий спосіб життя. Портал має гарний функціонал і працює на всіх електронних девайсах. Mixsport корисний як користувачам, які ведуть активний спосіб життя, так і функціонерам спорту для просування своїх послуг і висвітлення діяльності. Проект підтримує компанія Google Україна.

Володимир Кличко закликав користуватися порталом і зазначив, що діджиталізація дуже важлива для України:

«У діджиталізації спорту світ пішов далеко вперед. Нарешті вона почала з’являтися і в Україні. Діджиталізація повинна торкнутися кожного тренера, кожну федерацію і кожного спортсмена. Я впевнений, це те, що допомагає боротися з корупцією і бюрократією.

Для людей, які хочуть займатися спортом, їхніх дітей і підлітків потрібно побудувати ком’юніті, де вони знайдуть один одного і реалізують свій потенціал. Я вірю в те, що портал Mixsport дасть таку можливість. Користуйтеся, насолоджуйтеся і, звичайно, займайтеся спортом!».